Zomerkampen in Spanje welkom!

Zomerkampen in Spanje

Zomerkampen

Sinds 1989 heeft ENFOCAMP verschillende internationale zomerkampen in Barcelona, Malaga Madrid, Marbella, Salamanca, Sevilla en Valencia. Dit is voor veel kinderen die Spaans wilden leren tijdens een zomer in Spanje het antwoord geweest.

Onze zomerkampen in Spanje bieden studenten de unieke ervaring om in een internationale omgeving, met de deelnemers uit meer dan 30 verschillende landen. De deelnemers zijn 24 uur per dag met deelnemers uit de Verenigde Staten, Rusland, Frankrijk, Ierland, Italie, Duitsland, Japan...

Jaar na jaar zijn er duizenden kinderen naar onze zomerkampen gekomen van over de hele wereld voor een gezonde, nuttige en super leuke zomer waarin Spaans leren centraal staat. De persoonlijke verrijking en ontwikkeling is enorm vanwege het leuke en moderne programma dat elk jaar aangepast wordt door de begeleiders en leraren. We houden altijd rekening met de verschillende leeftijden en met de nieuwste lesmethoden om er zo voor te zorgen dat er een zorgzame, geweldige omgeving is om Spaans te leren en om meer te weten te komen over cultuur en vriendschappen.

Boek nu!Gratis brochure

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.