Zomerprogramma´s in Spanje Voor Tieners & Junioren

Zomerprogramma´s in Spanje voor Tieners & Junioren

Ontdek de 5 verschillende zomerprogramma's die wij aanbieden:


Residentieel Programma

Het residentieel verblijf is de essentie van onze zomerkampfilosofie. Door 24 uur per dag met Spaanse en internationale cursisten samen te zijn in een internationale en multiculturele omgeving kun je verschillende talen buiten de leslokalen leren. De kinderen zullen ook kamers met elkaar delen, deze worden verdeeld naar leeftijd en geslacht. Hier worden vaak banden voor het leven gesmeden.

Het programma is beschikbaar in al onze zomerkampen in Spanje.


Thuisblijf Programma

Internationale cursisten van 14 jaar en ouder die niet willen verblijven in de residentie, hebben de mogelijkheid bij een gastgezin te verblijven. Van 9:00 tot 19:30 uur zullen ze deelnemen aan alle kampactiviteiten - taallessen, workshops, sporten en excursies - maar ze zullen naar het gastgezin gaan voor het avondeten.

  • Rooster: van 9:00 tot 19:30 uur

Het Programma is beschikbaar in ons Malaga, Marbella, Salamanca, Sevilla en Valencia


Het Dagkamp Programma

Dit zomerprogramma in Valencia is bedoeld voor cursisten die wel deel willen nemen aan alle kampactiviteiten, maar die bij hun families willen slapen en het weekend met hun familie willen doorbrengen. De dagkampcursist zal deelnemen aan alle lessen en activiteiten tot 20:00 uur.

  • Rooster: van 9:00 tot 20:00 uur

Het programma is beschikbaar in al onze zomerkampen in Spanje.


Alleen taalcursus

Dit zomerprogramma bestaat uit deelname aan de talenlessen en de workshops en sporten die voor de lunch plaatsvinden.

  • Rooster: van 9:00 tot 13:00 uur

Het programma is beschikbaar in al onze zomerkampen in Spanje.


Spaanse programma’s voor de rest van de familie

Onze organisatie bied meer dan 20 Spaanse taalcursussen aan voor groepen het gehele jaar door, en voor families in 12 prachtige Spaanse steden. Alle studenten van 14 jaar en ouder - tieners, unversiteitsstudenten, leidinggevenden, volwassenen en senioren – kunnen een cursus bij een van onze scholen nemen op ieder niveau. We hebben ook nog 20 scholen in 10 verschillende Latijns Amerikaanse landen. Je kan kiezen voor een accommodatie in een privé appartement, een gastgezin, een gedeeld appartement, een studenten residentie of in een van de hotels in Spanje en Latijns Amerika.

Kom samen met je kind naar Spanje en geniet van een zomer Spaans leren!

Boek nu!Gratis brochure

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.