Taalcursus in de zomer

Zomer taalcursussen

Taalcursus

Bij ENFOCAMP houden we altijd rekening met de tijd van het jaar en de leeftijden van de studenten... het is een zomerkamp, dus het doel is veel plezier hebben! De inhoud en het materiaal van de talencursus in de zomer en ook de methode zijn zo georganiseerd dat er naast het leren, veel lol wordt beleefd om zo het meest te halen uit de Engelse of Spaanse cursussen.

Personeel

Het succes van onze kampen valt niet alleen terug te zien in de motivatie van de studenten, maar ook bij de docenten die het erg naar hun zin hebben. We kiezen de groep docenten en kampstaf erg zorgvuldig uit. Allemaal zijn ze tweetalig en zijn ze gediplomeerde docenten Engels of Spaans en hebben ze het CAP (Certificate of Pedagogical Aptitude) en 90% van de docenten geeft les in de moedertaal.

ENFOCAMP methode

Bij het samenstellen van het cursusprogramma hebben we rekening gehouden met het feit dat het een zomerkamp is. Daarom zijn de talencursussen zo opgesteld dat het de cursisten kan motiveren in een zomerse setting, maar ook serieus en professioneel is waardoor de cursisten zoveel mogelijk kunnen leren. Het lessysteem dat we gebruiken is gebaseerd op een communicatieve benadering waarbij verschillende methodes worden gebruikt: grammatica, spreken, luisteren, vocabulaire en uitspraak, spreek- en schrijfvaardigheden.

Didactisch materiaal

Het didactische materiaal is voor elke specifieke groep ontworpen en wordt opgesplitst in verschillende niveau´s van linguïstische vaardigheden. Behalve van het boek wordt ook gebruik gemaakt van andere instrumenten om zo een volledig begrip te kunnen creëeren.

Taalniveau´s

Het niveau van elke student wordt bepaald door een Spaanse of Engelse toets op de eerste dag. De studenten worden aan de hand van deze toets en hun leeftijd verdeeld over verschillende groepen. De student wordt geplaatst in een van de 7 niveau´s.

Rapport

Aan het einde van de cursus zullen de studenten een rapport krijgen van hun docent, waarop staat aangegeven wat zijn of haar vorderingen zijn.

Boek nu!Gratis brochure

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.