Locatie

Ons kamp in Malaga is gelegen in een rustige woonwijk en deelt klaslokalen met de school Unamuno, een van de meest prestigieuze in de stad. Het is de ideale plek om zowel te studeren of sporten en andere activiteiten te beoefen. Het is ook zeer dicht bij het strand (maar 5 minuten met de bus).


Zomerkamp in Malaga

Faciliteiten Zomerkamp Malaga

De faciliteiten bestaan uit zeer moderne, lichte en ruime klaslokalen uitgerust met smartboards. Ook zijn de lokalen voorzien van air conditioning. Dit kamp heeft vele sportfaciliteiten zoals een recreatief zwembad, voetbalveld en verschillende basketbalvelden en tennisbanen. De andere faciliteiten van Unamuno zijn onder andere:

  • Voetbalveld, sporthal, tennisbaan, beachvolleybalveld
  • Zwembad
  • Gemeenschappelijke ruimtes, theatherzaal

Huisvesting Zomerkamp Malaga

Studenten die deelnemen aan het residentiële programa zullen verblijven in de slaapkamers van de woning, bestaande uit gedeelde twee- en driepersoonskamers, allemaal met eigen badkamer. Slaapkamers op het zomerkamp in Malaga hebben de volgende kenmerken:

  • Twee- of driepersoonskamer
  • Volledig uitgeruste badkamers
  • Air conditioning
  • Ruime kasten

Boek nu!Gratis brochure

Zomerkampen Prijzen & Begindata
Getuigenissen
FrancescaIk zal nooit mijn zomer in Marbella vergeten, of the mensen die ik daar heb leren kennen. Italië
HelmutIk heb meisjes en jongens uit Spanje en uit alle andere delen van de wereld leren kennen. Duitsland
SimoneMijn favoriete deel tijdens mijn verblijf in Sevilla was het leren van de Sevillanas, de dans. Frankrijk
WilliamIk heb meer Spaans geleerd in twee weken dan ik in mijn hele leven heb geleerd in de Spaanse lessen thuis op school. Groot Brittannië

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.