Locatie

Wereldwijd bekend vanwege de multiculturele sfeer, mooie Mediteraanse stranden en sensationele architectuur. Barcelona maakt zijn rol als Europese topbestemming zeker waar. In de stad vindt u een aantal van de beroemste musea van Spanje - zoals het Picasso en het MACBA - en dan hebben we het nog niet eens over de bomvolle culturele agenda gehad met tentoonstellingen, concerten, festivals en nog veel meer! Het is een prachtige, bruisende en spannende stad die keer op keer bewijst een van de populairste plekken te zijn om de Spaanse taal en cultuur te leren kennen.

Ons zomerkamp in Barcelona ligt net buiten het stadscentrum in een van de beste wijken van Barcelona waar u mooie villa´s en het luxe en groene Labering Park kunt vinden. Verder blijft het makkelijk om naar de stadscentrum te gaan dankzij de metrohalte Mundet die vlakbij ligt.


Zomerkamp in Barcelona


Faciliteiten Zomerkamp Barcelona

Het zomerkamp bestaat uit een moderne residentie waar de studenten zullen verblijven alsmede de klassen zullen volgen. De residentie bestaat uit ruime en lichte kamers waar de studenten slapen. Verder is er een spelletjeskamer, televisiekamer, computerruimte, studieruimte en eetzaal aanwezig. Buiten heeft het kamp een groot terras en tuin en meerdere sport faciliteiten.

Huisvesting Zomerkamp Barcelona

Studenten die deelnemen aan het residentie programma van ons Zomerkamp in Barcelona zullen in de residentie campus verblijven. Deze bestaan uit kamers voor 3 of 4 studenten. Alle kamers zijn exterieur, hebben veel licht dankzij de grote ramen, zijn compleet gemeubileerd en hebben een privé badkamer.


Boek nu!Gratis brochure

Neem contact met ons op!
Ja, Ik stem in met de Enforex Privacyverklaring. Lees deze eerst