Locatie

Wereldwijd bekend vanwege de multiculturele sfeer, mooie Mediteraanse stranden en sensationele architectuur. Barcelona maakt zijn rol als Europese topbestemming zeker waar. In de stad vindt u een aantal van de beroemste musea van Spanje - zoals het Picasso en het MACBA - en dan hebben we het nog niet eens over de bomvolle culturele agenda gehad met tentoonstellingen, concerten, festivals en nog veel meer! Het is een prachtige, bruisende en spannende stad die keer op keer bewijst een van de populairste plekken te zijn om de Spaanse taal en cultuur te leren kennen.


Zomerkamp in Barcelona


Faciliteiten Zomerkamp Barcelona

Het zomerkamp bestaat uit een moderne residentie waar de studenten zullen verblijven alsmede de klassen zullen volgen. De residentie bestaat uit ruime en lichte kamers waar de studenten slapen. Verder is er een spelletjeskamer, televisiekamer, computerruimte, studieruimte en eetzaal aanwezig. Buiten heeft het kamp een groot terras en tuin en meerdere sport faciliteiten.

Huisvesting Zomerkamp Barcelona

Studenten die deelnemen aan het residentie programma van ons Zomerkamp in Barcelona zullen in de residentie campus verblijven. Deze bestaan uit kamers voor 3 of 4 studenten. Alle kamers zijn exterieur, hebben veel licht dankzij de grote ramen, zijn compleet gemeubileerd en hebben een privé badkamer.

Boek nu!Gratis brochure

Zomerkampen Prijzen & Begindata
Getuigenissen
FrancescaIk zal nooit mijn zomer in Marbella vergeten, of the mensen die ik daar heb leren kennen. Italië
HelmutIk heb meisjes en jongens uit Spanje en uit alle andere delen van de wereld leren kennen. Duitsland
SimoneMijn favoriete deel tijdens mijn verblijf in Sevilla was het leren van de Sevillanas, de dans. Frankrijk
WilliamIk heb meer Spaans geleerd in twee weken dan ik in mijn hele leven heb geleerd in de Spaanse lessen thuis op school. Groot Brittannië

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.