Getuigenissen Enfocamp studenten

Wat onze deelnemers zeggen...

Oleg- Rusland - 17 jaar oud

“Ik had me nooit kunnen bedenken dat mijn spaans zo goed kon worden in zo weinig tijd! Onze Spaanse lerares, Pilar, was de beste. Ze maakte iedere les leuk met veel verschillende activiteiten. Thuis raak ik vaak verveeld in taal lessen maar hier ging de tijd heel snel voorbij. Tegen het einde van de zomer was ik continue aan het praten met mijn Spaanse vrienden, zonder dat het me veel moeite kostte.”

Antoine - België - 15 jaar oud

“Mijn zomer in Granada was ongelooflijk! We zagen verschillende verbaasinwekkende dingen in de stad zoals het Alhambra en het zigeuner wijk. Plus, Ik heb veel vrienden gemaakt uit de Verenigde Staten en uit andere delen van Europa. Mijn favoriete activiteit was de drama workshop – Ik kreeg de kans om mijn eigen stuk te schrijven en acteren met en groep van mijn vrienden!”

María - Spanje - 6 jaar oud

“Ik hield ervan om tijd door te brengen met mijn nieuwe vrienden! Iedere dag hadden we verschillende dingen om te doen zoals spelletjes, excursies, uitstapjes, kampvuren, handvaardigheid en workshops. Ik had een hele goede tijd, ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt en ik ben heel blij dat ik zoveel internationale vrienden heb gemaakt.”

Francesca - Italië - 16 jaar oud

“Ik zal nooit mijn zomer in Marbella vergeten, of the mensen die ik daar heb leren kennen: de assistenten, de leraren, de coordinators en de andere studenten. Ik had de mogelijkheid om mijn favoriete sport te beoefenen, tennis, bijna iedere dag! Marbella is zo mooi! Ik hoop dat ik volgend jaar terug kom!”

Helmut - Duitsland - 16 jaar oud

“Ik had een geweldige tijd in Marbella. Ik heb meisjes en jongens uit Spanje en uit alle andere delen van de wereld leren kennen, en ik heb nog steeds contact met hen via e-mail. Iedere dag deden we iets anders en we hadden verschillende activiteiten waar we uit konden kiezen. Dit jaar ga ik naar Barcelona om mijn vrienden te bezoeken die me hebben uitgenodigd bij hun thuis!”

Lara - Polen - 12 jaar oud

“De assistente Lucía hielp ons met van alles... Ze was als een grote zus voor ons. Ik had een kamer met Spaanse vrienden uit Sevilla en Murcia, een Italiaans meisje en een Russisch meisje. We spraken minder Spaans dan de rest, maar ik heb geleerd om mijn angst voor het spreken in het Spaans kwijt te raken dankzij haar. Ik heb het erg naar mijn zin gehad.”

William - Groot Brittannië - 10 jaar oud

“Het beste deel was voor mij dat het mogelijk was om nieuwe mensen van over de hele wereld te leren kennen. Ik heb meer Spaans geleerd in twee weken dan ik in mijn hele leven heb geleerd in de Spaanse lessen thuis op school. Mijn kamergenoot, Jordi, was een hele leuke jongen uit Barcelona. Het waren geweldige weken. En ik hield van Salamanca... het is prachtig.”

Simone - Frankrijk - 17 jaar oud

“Mijn favoriete deel tijdens mijn verblijf in Sevilla was het leren van de Sevillanas, de dans. Het was zo leuk en nu will ik terug gaan voor de Feria de Abril om iedereen te laten zien hoeveel ik heb geleerd!”

Anna - Brazilië - 15 jaar oud

“Ik heb de beste zomer van mijn leven gehad in Valencia. Mijn favoriete deel was dat we iedere week naar het strand gingen. Ook vond ik het leuk om zoveel tijd door te brengen met Spaanse studenten waardoor je makkelijk vrienden kon maken. Ik kom zeker te weten terug komende zomer!”

Boek nu!Gratis brochure

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.