begeleiders

Ons team is samengesteld uit coördinatoren en kampbegeleiders. Ze zijn professionele experts en gekozen door hun ervaringrijke verleden en hun zorg om de cursisten. Een topteam dat samenwerkt om hetzelfde doel te bereiken: elke cursist een zo leuk mogelijk verblijf te verzorgen!

Kampdirecteur

Behalve de kampstaf van ENFOCAMP is er bij elk kamp een kampdirecteur, die de hoogste verantwoordelijkheid draagt voor het kamp en nauw samenwerkt met de kampstaf.

Coördinator

Cursisten zijn verdeeld in drie categorieën: kinderen, junioren en tieners. Elke categorie heeft een eigen coördinator, die contact heeft met de begeleiders van elke groep om een overzicht over alle kampactviteiten te houden en te zorgen dat alle zomerkampactiviteiten en sporten goed verzorgd zijn voor de verschillende groepen.

Zomerkampbegeleiders

De groepen bestaan uit 8 tot 12 cursisten en hebben elk een eigen begeleider. Deze begeleiders zijn 24 uur per dag samen met hun groep om ze te stimuleren, motiveren, amuseren en te verzorgen. In de zomerkampen in Granada en Sevilla is er één begeleider op elke 12-15 studenten.

De rest van het team

Logistiek en taalcursus docenten.

Boek nu!Gratis brochure

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.