Enfocamp op sociale websites

Volg ons via Sociale Media

Je kan ons je eigen foto’s sturen en in contact blijven met vrienden van jouw zomerkamp via onze sociale websites: wordt lid van onze groep op Facebook en blijf op de hoogte van georganiseerde bijeenkomsten, schrijf je nu in voor ons YouTube kanaal en link jouw video’s naar ons kanaal, of bekijk meer van onze foto’s op Flickr. Raak terug in contact met vrienden van het kamp, deel je gedachten... vertel ons alles ;) Blijf op de hoogte, uit je mening en volg ons via onze sociale netwerken.

Volg ons via:

Of neem deel in onze blog:
http://blog.enfocamp.com/


Enfocamp Club

Net als elke zomer, blijven we dagelijks nieuwe updates doen tijdens het zomer seizoen met informatie, foto’s en video’s van wat er gebeurt op onze zomerkampen in Barcelona, Marbella, Madrid, Salamanca en Valencia. Er is ook iedere dag een “foto van de dag”, een speciaal moment die je kunt downloaden: gebruik het als achtergrond, print hem in hoge kwaliteit of hou het simpel en bewaar het als een van de herinneringen van het kamp.

www.enfocamp.es/club/

Boek nu!Gratis brochure

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.