Zomerkamp Zeilenlessen

Zeilenlessen

Optioneel zeilenprogramma: 12 lessen / per twee weken

Studenten die graag verschillende watersporten willen beoefenen, kunnen dit in sessies van 4 uur watersporten gedurende 4 dagen per twee weken doen op het strand van Valencia, onder begeleiding van professionele instructeurs.
Het zomerkamp dat watersportactiviteiten aanbiedt, is:

Het is belangrijk om te onthouden dat:

  • door overlappingen in de roosters is het voor studenten die meedoen met zeilen niet altijd mogelijk om mee te doen met de reguliere kampactiviteiten. Je kunt niet altijd alles doen!
  • er maar een beperkt aantal plaatsen in het zeilenprogramma beschikbaar zijn. Daarom raden we ouders aan hun kinderen zo snel mogelijk te registreren om ze van een plaats in het programma te verzekeren.
  • het zeilenprogramma minimaal twee weken voor aanvang van het zomerkamp geboekt en betaald moet zijn. Zodra het zeilenprogramma is begonnen, is het niet meer mogelijk om deze te boeken; betalingen worden dan niet meer geaccepteerd.
  • Studenten op het kamp kunnen slechts één optionele sport per twee weken kiezen.
  • Zodra het programma is gestart, is het niet meer mogelijk om mee te doen met andere sportprogramma of je programma te annuleren.

Boek nu!Gratis brochure

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.