Paardrijlessen tijdens het kamp

Paardrijlessen

Optionele paardrijprogramma: 12 lessen per twee weken

Cursisten zullen 3 paardrijlessen van 1.5 uur per week hebben, vespreid over de week. Aan het eind van de twee weken zal de cursist 9 uur paardrijlessen hebben gehad. Er zullen verschillende rijmanieren geleerd worden, afhankelijk van het niveau van de cursist (beginner, gevorderd of vergevorderd). Het Marbella Las Chapas kamp heeft twee paardrijplaatsen, een voor beginners en een voor gevorderde rijders.
De zomerkampen die paardrijlessen aanbieden zijn:

Het is belangrijk om het volgende in gedachten te houden ...

  • Door problemen bij inroostering is het niet altijd mogelijk om naast de paardrijlessen aan alle activiteiten deel te nemen van het kamp.
  • De plaatsen voor deelname aan het paardrijprograma zijn beperkt. Het is belangrijk om zo snel mogelijk je kind in te schrijven om een plaats te garanderen.
  • Voor dit optionele sportprogramma dient extra betaald te worden voor de aanvang van het twee-weekse kamp. Als het kamp eenmaal begonnen is, is het niet meer mogelijk een sportprogramma te boeken of te annuleren.
  • Kampkinderen kunnen maar 1 optionele sport kiezen per twee-weekse periode.
  • Voor de paardrijflessen wordt een extra bedrag van €250,- per twee-weekse periode gerekend.

Boek nu!Gratis brochure

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.