Welkom in onze zomerkampen in 2015!

Zomerkampen 2013

Nog even en dan is het weer zomer. Het is dus bijna de tijd om erover na te denken wat de kinderen dit jaar gaan doen! Bezoekers van deze pagina hebben waarschijnlijk al een leuk idee voor hun kinderen!

Kinderen en tieners hebben meestal de behoefte om mentaal en fysiek actief bezig te zijn en daarom worden wereldwijd verschillende soorten zomerkampen georganiseerd: dans-, muziek-, sport-, wetenschaps-, natuur- en natuurlijk taalkampen!

De zomer is de perfecte tijd om kinderen een nieuwe cultuur en taal te laten ontdekken, waardoor ze een onvergetelijke en tegelijkertijd educatieve vakantie hebben. Het culturele inzicht, het respect voor diversiteit en de taalvaardigheden die ze verkrijgen, zullen ze de rest van hun leven niet meer vergeten.

2015 kan voor het kind het jaar worden, waarop hij of zij terugkijkt als "het jaar waarin ik Spaans heb geleerd!"

Zomerkampen 2015 Locaties & leeftijden

De aankomende zomer kan uit 9 internationale zomerkampen in 7 zorgvuldig uitgekozen Spaanse steden, die ons voor jongeren geschikt lijken, gekozen worden. De data voor onze zomerkampen in 2015 verschillen per kamp; klik daarom op het gewenste kamp voor meer informatie over de data.

Barcelona5 - 18 jaar
Malaga5 - 18 jaar
Madrid5 - 18 jaar
Marbella Albergue - Centro16 - 18 jaar
Marbella Alborán - Las Chapas13 - 18 jaar
Marbella Alemán - Elviria5 - 13 jaar
Salamanca5 - 18 jaar
Sevilla14 - 18 jaar
Valencia13 - 18 jaar

Onze kampdeelnemers - waarvan 60% Spaans en 40% internationaal zijn - komen uit meer dan 32 verschillende landen. De multiculturele atmosfeer, die alleen tijdens deze internationale zomerkampen ontstaat, helpt deelnemers met het leren van nieuwe dingen, het maken van vrienden en het ontdekken van andere culturen.

Deelnemers van onze zomerkampen in 2015 zullen ´s ochtends taallessen volgen en de rest van de dag op allerlei leuke uitstapjes en dagreisjes gaan, aan spelletjes en sporten deelnemen, van feestjes en workshops genieten, op het strand of in het zwembad plezier hebben en nog veel meer. Dit alles, terwijl ze nieuwe talen oefenen, vrienden maken en het hartstikke gezellig hebben! Zomerkampen, educatief of niet, zijn er immers om pret te hebben!

Bewijs nodig? Bezoek onze interactieve Enfocamp Club-site om de foto´s en commentaren van voorgaande zomerkampen te zien:

  • Enfocamp Club

Boek nu!Gratis brochure

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.