Medische zorg

Het kamp heeft een 24-uurs EHBO-post om voor het welzijn van onze cursisten te zorgen. Als het kind een chronisch-medisch probleem heeft zoals allergieën of een speciaal dieet, laat het ons weten, het liefst tijdens de registratie. Als uw kind medicijnen en andere benodigdheden meebrengt naar het kamp, zorg ervoor dat ook de benodigde instructies bijgesloten zijn. We adviseren u ook om een rapport mee te geven van de dokter. Het programma betaalt geen medische kosten buiten de EHBO-post om.

Daarnaast kan het raadzaam zijn, in het geval van speciale medische gevallen, de doktersgegevens aan de cursist mee te geven.  (Het programma dekt geen kosten van speciale medicatie en extra zorg buiten het kamp). Alle studenten in Spanje bezitten een standaardverzekering voor medische zorg, die in het programma is opgenomen. Wil je echter een uitgebreide verzekeringspolis, dan adviseren we je dit bij een verzekeringsmaatschappij in het eigen land af te sluiten.

Internationale studenten zijn particulier verzekerd. De kosten hiervoor zijn inbegrepen in de kosten van het kamp.

Boek nu!Gratis brochure

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.