Zomerworkshops voor kinderen & tieners

Talleres verano

Voorbeelden van workshops die we aanbieden in de zomerkampen:

Buiten workshop

In deze workshop zullen de cursisten allerlei aspecten van de natuur leren kennen door middel van het trekken of hiken, knopen maken, kamperen, etc. Tegelijkertijd leren de cursisten dat de omgeving om ons heen met respect behandeld dient te worden.

Journalisme workshop

De journalisme workshop biedt de mogelijkheid voor cursisten om te publiceren over het kamp, nieuws, meningen, etc. Cursisten zullen werken aan hun kritische schrijfvaardigheden, creativiteit en het teamwerk dat nodig is voor een twee-weekse publicatie van de kampkrant.

Muziek workshop

Met deze workshop leren cursisten de bongo, flamengo cajón (een speciale doos om flamengo ritmes te spelen), gitaar, maracas, etc. te bespelen.

Theater workshop

Deze workshop geeft onze kampers de mogelijkheid om theater te spelen en zichzelf hierin te uiten. Ze zullen toneel bedenken en uitvoeren en bekende werken spelen met behulp van de begeleider. De cursisten zullen mee kunnen doen in alle aspecten van het theater, van make-up en kostuums bedenken tot het spelen.

Circus workshop

In deze workshop leren onze cursisten de truc van de draaiende borden,het omgaan met een diabolo en andere acrobatentrucjes.

Red het leven workshop

Cursisten zullen verschillende levensreddende technieken leren, zoals CPR.

Knutsel workshop

Deelnemers zullen gaan knutselen met verschillende materialen, zoals klei, papier, garen, draden, tandenstokers, gercycleerde materialen (blikken, flessendoppen) en meer.

Kook workshop

Deze kookworkshop moedigt de cursisten aan om hun culinaire talenten te ontdekken en de multicultinaire achtergronden van de medecursisten te leren! Deelnemers zullen truffels leren maken, chocolade taart, etc. En natuurlijk typische Spaanse gerechten, zoals de tortilla de patatas (aardappelomelet)!

Flamenco & Sevilliaanse workshop

Voor cursisten die niet weten hoe ze flamenco moeten dansen, is dit de ideale mogelijkheid om het te leren!

Klassieke dans workshop

Deze workshop is bedoeld om de cursisten aan te moedigen hun persoonlijke ritmegevoel met behulp van muziek en klassieke dans te ontwikkelen. De cursisten zullen onder andere de salsa, twist en tango leren dansen.

Boek nu!Gratis brochure

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.