Vítejte na letních táborech pro rok 2015!

Letní tábory 2013

Léto se neustále blíží a přemýšlíte tedy o letních prázdninách svých dětí? Právě na této stránce pro vás máme opravdu lákavý návrh na letní prázdniny, který se vám bude jistě zamlouvat!

Mysl i tělo dětí i teenagerů by měly být vždy aktivní, sami děti po tom touží a právě proto přinášíme letní tábory, které zaujmou děti toužící po zajímavých aktivitách: tanec, hudba, sporty, věda, příroda a především cizí jazyky!

Tím, že vaše děti vyrazí na náš letní tábor v zahraničí, budou budou mít skvělou příležitost naučit se cizí jazyk, poznávat a objevovat kultury z celého světa, socializovat se v mezinárodním prostředí a zažít tak nezapomenutelný zážitek na celý život.

Jen si zkuste představit: vaše dítě si rok 2015 může pamatovat jako skvělý rok, kdy se naučilo španělsky či anglicky!

Letní tábory 2015 - lokality a věkové skupiny

Pro nadcházející letní sezónu můžete vybírat mezi 9 mezinárodními tábory v 7 pečlivě vybraných španělských destinacích jako dělaných pro mladé. Termíny se pro letní tábory 2015 liší, stačí však pouze kliknout na letní tábor vašeho výběru a podívat se na nabídku táborových turnusů.

s
Barcelona od 5 do 18 let
Malagaod 5 do 18 let
Madridod 5 do 18 let
Marbella Albergueod 16 do 18 let
Marbella Alboránod 13 do 18 let
Marbella Alemánod 5 do 13 let
Salamankaod 5 do 18 let
Sevilaod 14 do 18 let
Valencieod 13 do 18 let

Účastníci našich letních táborů pocházejí z více než 32 zemí světa, procentuálně se jedná o 60% španělských a 40% mezinárodních táborníků. Právě takováto účast vytváří multikulturní atmosféru, která podporuje učení se cizím jazykům i dalším věcem, stejně jako nacházení nových kamarádů, což může poskytnout pouze mezinárodní letní tábor v zahraničí.

Kromě letních jazykových kurzů během dopoledne si táborníci užijí různé exkurze, výlety, zahrají hry, zasportují si, pobaví se na párty a workshopech, na pláži či u bazénu a vyzkouší spoustu dalších aktivit zatímco si budou procvičovat cizí jazyk, najdou si kamarády a zažijí nejlepší okamžiky svého života! Co je nutné uvést na závěr je fakt, že letní tábory (dokonce i ty s výukou cizích jazyků) znamenají především spoustu zábavy a zajímavých zážitků!

Chcete důkaz? Podívejte se na interaktivní stránky klubu Enfocamp s fotografiemi a komentáři z předchozích letních táborů v zahraničí:

Přihlaste se!Stáhnout katalog zdarma!

Мы используем файлы cookie, чтобы сделать ваше пребывание на нашем сайте максимально удобным. Продолжая пользоваться сайтом, вы автоматически соглашаетесь с их использованием. Узнайте больше о нашей Политике в отношении файлов cookie.